Visie op gezondheid

Samenwerking tussen reguliere geneeskunde en complementaire alternatieve geneeskunde (CAM) is een van de meest belangrijke ontwikkelingen van deze tijd.

Vanuit mijn opleiding en werkervaring die beide richtingen verbindt, heb ik ondervonden dat deze zowel voor de behandelaar als voor de cliënt een groter perspectief biedt in zowel de diagnostische als de behandelfase.

In mijn praktijk ervaar ik dat de cliënt zich gehoord en gezien voelt door deze benadering, en dat dit mijn inziens een essentieel onderdeel is van een succesvolle behandeling.

Energie

Ervaringen in ons dagelijks leven kunnen door middel van gedachten en gevoelens onze gezondheid beïnvloeden. Onze algehele fysieke en mentale gezondheid wordt mede bepaald door een complexe verzameling van gevoelens, gedachtes, voeding, beweging, ademhaling, stress en ontspanning.

Oorzaak en gevolg

Lichamelijke klachten kunnen zeer uiteenlopend zijn en op het oog geen enkele verbinding lijken te hebben met de achterliggende oorzaak. In mijn praktijk ga ik door middel van verschillende technieken op zoek naar de bron van je klacht.