Consulten op Afspraak

BELANGRIJK:

Voor een EAV-meting ( zie uitleg EAV in menu onder: BEHANDELING ) van uw fysieke en/of gebitsklachten kunt u telefonisch een afspraak maken met Alexander op:

Tel 06 250 22 99 6

I.v.m. de toegenomen drukte is het niet meer mogelijk om in de avonduren te bellen, u kunt overdag bellen voor het maken van een afspraak en/of info op maandag/ woensdag/ donderdag/ vrijdag. Indien wij u niet direct te woord kunnen staan, wordt u teruggebeld op later tijdstip.

De praktijk is geopend op dinsdag, woensdag en zaterdag in Voorburg of Haarlem.

Voor acute (pijn) klachten dient u contact op te nemen met de (spoed) tandarts, uw huisarts of de spoedeisende hulp telefoonnummer: 112

Voorbereiding voor de afspraak:

Bij de EAV meting (zie in het menu onder: behandeling, voor meer info) worden punten op vingers, voeten en/of op het gezicht (voor het gebit) doorgemeten. Voor het consult geen cafeïne gebruiken. Geen metalen sieraden en schone voeten en sokken, geen foundation in het gezicht. Gebruikt u reguliere medicatie dan graag de namen daarvan meenemen.

Indien u komt voor het tandheelkundige EAV consult, stuurt u uw recente OPT (overzichtsfoto gebit), minimaal 2 dagen van te voren op naar het aan u doorgegeven e-mail adres.

Voor het maken van een afspraak dient u de algemene voorwaarden te hebben gelezen.

Bij aanvang van het consult wordt een behandelovereenkomst getekend. U kunt uw (of een extra ) exemplaar hier downloaden en voor ondertekening meenemen naar het consult. pdf behandelovereenkomst downloaden

 Tarieven 

 • €150
  Intake consult: Tandheelkundige EAV + EAV fysiek + EAV gebit + CAM adviezen + mondeling verslag.
 • Voor dit consult is een OPT/OPG nodig (dit is een overzichtsfoto van het gehele gebit) niet ouder dan 1 jaar.
 •  
 • €25
 • Uitgewerkt/ getypt  EAV verslag van bovenstaand consult via zorgmail voor u, uw tandarts en/of implantoloog.
 • €120
 • Intake consult: Natuurgeneeskunde + EAV fysiek + CAM adviezen + verslag
 • €135
  Intake consult: Klassieke Homeopathie & Repertorisatie + EAV fysiek + verslag
 •  
 • €90 vervolg consulten/behandel consulten
  Let op: 24 uur voor behandeling geen alcohol gebruiken! 
 •  

Het is mogelijk om zowel in Haarlem als in Voorburg een consult te boeken. De duur van alle consulten is 60 minuten.

MAAK EEN AFSPRAAK OP TEL 06 250 22 99 6

Indien u verhinderd bent om naar de afspraak te komen deze graag minimaal 48 uur van tevoren afzeggen, anders wordt de consultprijs in rekening gebracht.

VERGOEDING

2theCore Paramedisch Natuurgeneeskundig CAM Therapeut is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Indien uw aanvullende zorgverzekering aansluiting heeft bij het BATC kunt u in aanmerking komen voor vergoeding. Alexander Kruijtbosch werkt volgens de vijf natuurgerichte principes van het BATC, klik hier voor meer uitleg.